This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Crash to desktop when i try audio only conversion from mp3 to aac
#1
I provided debug output in attachment.Please check it. Thanks.

PS: Hybrid crashing when i press add to queue button after setting neroaacenc as encoder and chosing mp4 container.


Attached Files
.zip   HybridDebugOutput.zip (Size: 204,98 KB / Downloads: 15)
Reply
#2
Need a debug level 9 of the anaylsis and job creation to debug this.

Cu Selur
Reply
#3
Procedure to crash:
1.Open hybrid go to config>internals and set debug output 9.
2.Go to Base>open file and add multiple mp3 files.
3.Check "Generate" To automatically sellect outpul location (Previously set and saved Location at Config>Path To drive D: somefolder)
4.Select Proccessing>Audio>Custom (Video is automatically set as ignore).
5.Go to Audio tab check audio encoding options and select bitrate 32 kbit/s and complexity high efficiency v2.Click "+" on right to add Source 1/track 1.
6.Go to base tab>processing>Audio and select option: "auto add (first)"
7.In base tab press "Add to queue button",and watch how Hybrid crashes to desktop.

Thats it.

I attach debug output level 9.


Attached Files
.zip   HybridDebugOutput.zip (Size: 285,69 KB / Downloads: 13)
Reply
#4
I could reproduce the issue, problem was:
1. a typo where is mixed up two separators.
2. a mixup with the processing
-> will fix this evening after work and send you a dev build for testing

Cu Selur
Reply
#5
It works now without problems.

Thank you. :-)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)