Selur's Little Message Board
[BUG] LOGO Invalid, not appearing - Printable Version

+- Selur's Little Message Board (https://forum.selur.net)
+-- Forum: Hybrid - Support (https://forum.selur.net/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Problems & Questions (https://forum.selur.net/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: [BUG] LOGO Invalid, not appearing (/showthread.php?tid=1533)

Pages: 1 2


LOGO Invalid, not appearing - ropdwr - 14.09.2020

avisynth-other-logo
Not available
THANK


RE: LOGO Invalid, not appearing - Selur - 14.09.2020

"Filtering->Avisynth->Other->Logo" seems to work fine here (see attached image)
"Not available" is not enough of a description to reproduce the issue.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help

Cu Selur


RE: LOGO Invalid, not appearing - ropdwr - 15.09.2020

(14.09.2020, 07:41)Selur Wrote: "Filtering->Avisynth->Other->Logo" seems to work fine here (see attached image)
"Not available" is not enough of a description to reproduce the issue.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help

Cu Selur
THANKS,

but the logo does not appear in the video


RE: LOGO Invalid, not appearing - Selur - 15.09.2020

Like you can see in the screen shot, it does here.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help
With the base settings the logo does fade in the first 25 frames,...

Also check whether it does appear in the Avisynth Preview.


RE: LOGO Invalid, not appearing - ropdwr - 16.09.2020

(15.09.2020, 03:43)Selur Wrote: Wrote: Like you can see in the screen shot, it does here.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help
With the base settings the logo does fade in the first 25 frames,...

Also check whether it does appear in the Avisynth Preview.

Not appearing in Avisynth Preview
thanks


RE: LOGO Invalid, not appearing - Selur - 16.09.2020

Works fine here. (see attached image)
-> Can you share the PNG you try to overlay?

Cu Selur


RE: LOGO Invalid, not appearing - ropdwr - 17.09.2020

(16.09.2020, 07:27)Selur Wrote: Works fine here. (see attached image)
-> Can you share the PNG you try to overlay?
do not understand
But the old version LOGO is normal


RE: LOGO Invalid, not appearing - Selur - 17.09.2020

Quote:do not understand
I can not reproduce the issue/problem here.
Here it works.
I need to reproduce the problem to know how to fix it.

My guess is:
It might be a problem with the png you use as logo.
So I asked: Can you share the png? I would like to try to reproduce the issue with that png.

Quote:But the old version LOGO is normal
Sadly that does not hold any useful information.

Cu Selur


RE: LOGO Invalid, not appearing - ropdwr - 20.09.2020

(17.09.2020, 07:45)Selur Wrote: Wrote:
Quote:do not understand
I need to be here
jobs.
I need to reproduce this problem to know how to solve it.

My guess is:
There may be a problem with the png causing the logo.
So I asked: can you share png? I want to try to reproduce the png problem.

Quote:But the old LOGO is normal
Unfortunately, it does not contain any useful information.

Copper paste
Thank you


RE: LOGO Invalid, not appearing - Selur - 20.09.2020

33333.png works fine here. (properly fading in over the first 25 frames and fading out over the last 25frames)
22222.png fails with:
Avisynth preview error: -> Import: unable to locate "����" (try specifying a path), error=0x2
only real difference I see is that the bit depth of 22222.png is reported as 32bit and the bit depth of 33333.png is reported as 24bit.
Opening the file in an image editor, saving it with a bit depth of 24bit instead of 32bit and the new file works with the filter.
-> seems like the filter does not support 32bit pngs

Cu Selur