[HELP] Hardsub conversion slows down video
#11
(15.05.2019, 20:46)Selur Wrote: Since I can't reproduce the issue here so far there is sadly nothing I can do without proper details.

Cu Selur

So Can I do more?
Reply
#12
Read the sticky, provide more details.

Cu Selur
Reply
#13
(15.05.2019, 20:30)Selur Wrote: a. answer my question:
Quote:Are you using the latest public version of Hybrid (rev 2019.05.05.1),
b. read the sticky and provide enough info so I can reproduce the issue

Cu Selur

yes I using this verson. What more?
Reply
#14
Did you read the sticky of this forum like I asked you to?
It does contain the information which data is usually needed for me to reproduce an issue, which is why I asked you multiple times to read it.

Cu Selur

Ps.: found the place in the source code which might have caused the '24000/1001' vs '23.976', but like I wrote the difference between those two values is to small to really make a difference, it's more a cosmetic thing than anything else.
Reply
#15
(15.05.2019, 20:58)Selur Wrote: Did you read the sticky of this forum like I asked you to?
It does contain the information which data is usually needed for me to reproduce an issue, which is why I asked you multiple times to read it.

Cu Selur

Ps.: found the place in the source code which might have caused the '24000/1001' vs '23.976', but like I wrote the difference between those two values is to small to really make a difference, it's more a cosmetic thing than anything else.

Earlier I don't understand you. Sorry for inconvenient. Here is debug file and full output file. I don't think it's "cosmetic difference" between original and output file.

Debug File:
https://www103.zippyshare.com/v/6o5KPdau/file.html

Whole output file:
https://mega.nz/#!8exzHIQb!Y5X7Zdmmde2or...RfWwnjSVnI
Reply
#16
Output file has no interest to me.
Will look at the debug output tomorrow, going to bed now.

Cu Selur

Ps.: send you a pm with a dev version which should fix your '24000/1001' vs '23.976', issue
Reply
#17
(15.05.2019, 22:04)Selur Wrote: Output file has no interest to me.
Will look at the debug output tomorrow, going to bed now.

Output file is proof that I not lie. OK, no hurry. Thanks for everything. Sleep well
Reply
#18
Sadly the debug output link gives me:
Quote:403 Forbidden
nginx
:/
Can you either upload it somewhere else or compress the HybridDebugOutput.txt and attach it here as to your post?

Cu Selur
Reply
#19
Sorry I don't know how to attached this big text file so I reupload it. Anyway new version is working perfectly. Now I get framerate 24000/1001 with subtitles. Video is playng smooth like original one. Thank you so much.

Debug File:
https://mega.nz/#!RKICEApD!fdWNpi_n458Wc...GlObdN-c6o
Reply
#20
Okay, when the dev version fixed the issue for you I don't need the debug output any more.

Cu Selur
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)