[GUIDE] Ubuntu repository - maintained by djcj
#31
a. if you deleted the ~/.hybrid-bin/ folder you deleted Hybrid,..
-> removing it through:
apt-get remove --purge hybrid*
would probably be better.
b. what are you aiming for by wanting to delete the misc.ini file ? (also there doesn't have to be one)

Cu Selur
Reply
#32
I was reffering to this from djcj's first post:

If Hybrid doesn't start after an update or if it doesn't recognize AviSynth when it should, you could try to delete the locally installed files (~/.hybrid-bin/ and ~/.hybrid/misc.ini) and let the starter script re-download everything.

to help with the crashing at start-up
Reply
#33
Then try deinstalling Hybrid completely when delete the .hybrid folders
rm -rf ~/.hybrid*
and install it again.

Cu Selur
Reply
#34
I removed and re-installed, its showing a download dialog box then it doesn't open. I seem to be having trouble opening other applications as well(ubuntu software center) but firefox and deluge work. Should I switch to gnome rather than xfce as there are other errors as well
Reply
#35
No clue, never tried Hybrid under xfce.
Reply
#36
what did you use before?
Reply
#37
On my normal machine I use KDE and otherwise I use Gnome or Unity.

Cu Selur
Reply
#38
I wiped everything did a fresh install and added unity. Then installed hybrid(this time without avisynth). It doesn't open after the no gpu detected message
Reply
#39
Will try to look at the code tomorrow to see where Hybrid is looking for the gpu info,...
Reply
#40
a picture of the logs


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)