[INFO] Infos needed to fix&reproduce bugs,..
#1
Make sure to also test with the newest version of Hybrid before posting about a problem. Smile
  • What Hybrid version did you use?(Windows/Mac/Linux 32/64bit + versions number)
  • What did happen? If an error message came up what did it exactly say?
  • What did you do to get to the bug? (best thing is a detailed step-by-step guide so that I can reproduce the problem)
  • Debug output would be helpful:
    1. start Hybrid
    2. set an default output path: Config->Paths->Default output path
         (This is where the debug output will be created unless you specify an output file inside another path.
         If an old HybridOutput.txt already exists in that folder delete it.)
    3. enable Debug output: Config->Internals->Create debug file (unless told to, do not change the debug level)
    4. do everything you did to create you problem
    5. compress (zip/7z/rar/..) the HybridDebugOutput.txt before you post it
  • a small sample, which allows the reprocudtion of the problem would be nice

Please do not post or send me parts of the normal Log or some MediaInfo output. Thanks!

All these infos might be needed to reproduce the problem and reproduction is needed to find a fix. Smile
If you find a bug, I'll try to fix it and send you a link to a hopefully fixed version for testing.

If you don't want to post the HybridOutputDebug in the forum you can send it to me via email. (see: http://www.selur.de/contact)


Cu Selur


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)