Crashed encoding video to UT using FFMPEG
#1
Crashed encoding video to UT using FFMPEG
Reply
#2
Quote:FFmpeg output: E:\Temp\encodingTempSynthSkript_19_42_40_3110.avs: Unknown error occurred
Seems like ffmpeg doesn't like the avisynth script,...
Script itself:
SetMemoryMax(768)
SetMTMode(5,4) # changing MT mode
LoadCPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\ffms2.dll")
LoadPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\AutoAdjust.dll")
LoadPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\mt_masktools-26.dll")
LoadPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\DctFilter.dll")
LoadPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\deblock.dll")
LoadPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\SangNom2.dll")
LoadPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\fturn-26.dll")
Import("C:\Program Files\Hybrid\32bit\avisynthPlugins\Deblock_QED.avs")
Import("C:\Program Files\Hybrid\32bit\avisynthPlugins\EdgeSmoothFast.avs")
# loading source: E:\!_Convert\wc29full-2.mkv
#  input luminance scale tv
FFVideoSource("E:\!_Convert\wc29full-2.mkv",cachefile="E:\Temp\19_42_40_3110.ffindex",fpsnum=30000,fpsden=1001)
# current resolution: 640x480
# color modifications
SetMTMode(2) # changing MT mode
Tweak(hue=4.00,sat=1.40,dither=true)
SetMTMode(1) # changing MT mode
AutoAdjust(auto_gain=true,bright_limit=1.20,gamma_limit=1.00,dark_exclude=0.00,bright_exclude=0.97,gain_mode=1,input_tv=false)
# deblocking
SetMTMode(3) # changing MT mode
Deblock_QED(quant1=34,quant2=36)
# anti-aliasing
SetMTMode(2) # changing MT mode
EdgeSmoothFast(hiQ=true)
return last
looks fine to me.

Do you see any additional error messages when you call this?
"C:\PROGRA~1\Hybrid\64bit\ffmpeg.exe" -y -threads 4 -i "E:\Temp\encodingTempSynthSkript_19_42_40_3110.avs" -an -sn  -vsync 0 -pix_fmt yuv420p  -vcodec utvideo -pred left -slices 0 -pix_fmt yuv420p "E:\Temp\wc29full-2_19_42_40_3110_06.avi"

Does the avisynth preview work?

Cu Selur

Ps.: will look into it tomorrow Smile (really busy today)
Reply
#3
Quote:Do you see any additional error messages when you call this?
No

Quote:Does the avisynth preview work?
Yes
Reply
#4
No = it still crashes and you do not see any additional errors, or it doesn't crash?
Reply
#5
Quote:No = it still crashes and you do not see any additional errors, or it doesn't crash?
I did not understand you: this command should be entered in the tab "Avisynth" - "Custom" ? In this case Avisynth preview not working

Quote:Avisynth preview error: Avisynth error E:\Temp\tempPreviewAvisynthFile04_38_36_873_tmp.avs:

Avisynth preview error: Script error: syntax error


Avisynth preview error: (E:\Temp\tempPreviewAvisynthFile04_38_36_873_tmp.avs, line 32, column 4)


Avisynth preview error: Couldn't import -1 (1): E:\Temp\tempPreviewAvisynthFile04_38_36_873_tmp.avs
Reply
#6
No, the question was whether the call crashes inside when you call it inside a Windows Command Prompt.
Reply
#7
Found the cause of the problem.
Hybrid tried to use the 64bit version of FFmpeg instead of the 32bit to open the avs file. Smile
-> will fix.

Cu Selur
Reply
#8
Again Crashed encoding video *.wmv to x64.
Quote:set absolute paths crashed
Reply
#9
Ah I see, will fix. -> send you a link to a version which might fix that

Cu Selur
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)