[HELP] background grain splits into squares
#1
background grain splits into squares
In another program, at about the same settings, everything is fine
https://yadi.sk/d/q4w5u9xD3Wco9F

x265 --frame-threads 0 --wpp --no-pmode --no-pme --log-level 2 --input - --output-depth 10 --y4m --profile main10 --high-tier --level-idc 5.1 --min-cu-size 8 --ctu 64 --no-opt-cu-delta-qp --tu-intra-depth 4 --tu-inter-depth 4 --limit-tu 0 --max-tu-size 32 --me star --subme 5 --merange 64 --no-limit-modes --no-rect --no-amp --max-merge 3 --no-early-skip --no-rskip --temporal-mvp --rdpenalty 0 --tskip --tskip-fast --strong-intra-smoothing --no-constrained-intra --open-gop --gop-lookahead 0 --no-opt-ref-list-length-pps --keyint 250 --min-keyint 0 --max-ausize-factor 1 --bframes 8 --weightb --no-b-intra --bframe-bias 0 --b-adapt 2 --no-b-pyramid --ref 5 --weightp --rc-lookahead 60 --slices 1 --lookahead-threads 0 --lookahead-slices 0 --scenecut 40 --scenecut-bias 5 --qpstep 4 --qpmin 0 --qpmax 69 --crf 20.00 --no-opt-qp-pps --no-rc-grain --cbqpoffs 0 --crqpoffs 0 --ipratio 1.4 --pbratio 1.3 --nr-intra 0 --nr-inter 0 --qpfile GENERATED_QP_FILE --limit-refs 3 --rd 4 --no-fast-intra --no-ssim-rd --no-rd-refine --psy-rd 2.00 --rdoq-level 2 --psy-rdoq 1.00 --signhide --dynamic-rd 0.00 --no-splitrd-skip --qcomp 0.6 --no-aq-motion --aq-mode 1 --aq-strength 0.70 --cutree --no-cu-lossless --vbv-maxrate 160000 --vbv-bufsize 160000 --vbv-init 0.9 --no-hrd --no-aud --info --no-deblock --no-repeat-headers --no-temporal-layers --log2-max-poc-lsb 8 --no-psnr --no-ssim --no-interlace --range limited --colorprim bt709 --transfer bt709 --colormatrix bt709 --no-hdr --asm avx512 --output "C:\Users\dsiomnainc\AppData\Local\Temp\222.265"
Reply
#2
'Unable to download file. Please try again later' is the only thing I get from the download.
Reply
#3
(28.05.2018, 17:25)Selur Wrote: 'Unable to download file. Please try again later' is the only thing I get from the download.

https://cloud.mail.ru/public/ECED/W9DJmioFv
Reply
#4
Both files seem to play fine here.
Aside from Hybrid signaling the color matrix and xvid2psp not.
Not seeing any background splitting in squares.
A decoding problem may be?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)