image sequence option does not count properly
#1
So how do I use the image sequence option? When I select the 1st frame "0.png", then I select the last frame "131.png" it says it only counts 38? So is that the max? But can't be cause when I select "3.png" as my last frame it says the count is now 48; if I select some random number .png it sometimes says 89?
I'm running latest version.
Reply
#2
Make sure the naming has the same length (using leading zeros) and you should be fine. Smile
For example:
00001.png to 00430.png, or
001.png to 430.png

Cu Selur
Reply
#3
(19.12.2018, 06:16)Selur Wrote: Make sure the naming has the same length (using leading zeros) and you should be fine. Smile
For example:
00001.png to 00430.png, or
001.png to 430.png

Cu Selur

Nice, it works; thanks.
Reply
#4
(19.12.2018, 06:16)Selur Wrote: Make sure the naming has the same length (using leading zeros) and you should be fine. Smile
For example:
00001.png to 00430.png, or
001.png to 430.png

Cu Selur

Sorry, I spoke too soon. I just tried to add in the image sequences, which worked fine now, but once I add the job to the job queue (to make a video) and then try to run it, nothing happens.
Though the preview works.
And if I use the single image option it works.
Reply
#5
Read the sticky and provide me with a debug output (in this case debug output level 9 please).

Cu Selur
Reply
#6
(21.12.2018, 06:15)Selur Wrote: Read the sticky and provide me with a debug output (in this case debug output level 9 please).

Cu Selur
Reply
#7
Ah got it, when I rewrote the subjob handling, I didn't account for image sequences.
-> once I fixed this I'll send you a link to a dev version for testing.

Cu Selur
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)