The indexing call:
Code:
"C:\Program Files\Hybrid\64bit\vsfilters\SourceFilter\d2vSource\d2vwitch.exe" --output "C:\Users\ojetepelon\AppData\Local\Temp\77bbf7b5091c6f1991fd46cb9acf3a69_853323747.d2v" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_1.VOB" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_2.VOB"
finished after 01.461 seconds, which seems way too fast.
1. Do you get any error when you call that call inside a Windows Command Prompt?
2. Have you tried enabling 'Filtering->Vapoursynth->Misc->Use DGIndex instead of d2vwitch' ? This should cause Hybrid to use DGIndex instead of d2vwitch.
Cu Selur
(06.03.2020, 22:23)Selur Wrote: [ -> ]The indexing call:
Code:
"C:\Program Files\Hybrid\64bit\vsfilters\SourceFilter\d2vSource\d2vwitch.exe" --output "C:\Users\ojetepelon\AppData\Local\Temp\77bbf7b5091c6f1991fd46cb9acf3a69_853323747.d2v" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_1.VOB" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_2.VOB"
finished after 01.461 seconds, which seems way too fast.
1. Do you get any error when you call that call inside a Windows Command Prompt?
2. Have you tried enabling 'Filtering->Vapoursynth->Misc->Use DGIndex instead of d2vwitch' ? This should cause Hybrid to use DGIndex instead of d2vwitch.
Cu Selur
I tried it but not with debug enabled.
Code:
C:\Users\ojetepelon>"C:\Program Files\Hybrid\64bit\vsfilters\SourceFilter\d2vSource\d2vwitch.exe" --output "C:\Users\ojetepelon\AppData\Local\Temp\77bbf7b5091c6f1991fd46cb9acf3a69_853323747.d2v" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_1.VOB" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_2.VOB"
Video frames seen: 34815
Progressive: 1
Top field first: 34815
Repeat: 0
Quote:I tried it but not with debug enabled.
Okay,... and?
Close Hybrid, start Hybrid, load source, enable 'Filtering->Vapoursynth->Misc->Use DGIndex instead of d2vwitch', try preview.
Quote:"C:\Program Files\Hybrid\64bit\vsfilters\SourceFilter\d2vSource\d2vwitch.exe" --output "C:\Users\ojetepelon\AppData\Local\Temp\77bbf7b5091c6f1991fd46cb9acf3a69_853323747.d2v" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_1.VOB" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_2.VOB"
Video frames seen: 34815
Progressive: 1
Top field first: 34815
Repeat: 0
that looks fine. :/
Cu Selur
(06.03.2020, 22:47)Selur Wrote: [ -> ]Quote:I tried it but not with debug enabled.
Okay,... and?
Close Hybrid, start Hybrid, load source, enable 'Filtering->Vapoursynth->Misc->Use DGIndex instead of d2vwitch', try preview.
Quote:"C:\Program Files\Hybrid\64bit\vsfilters\SourceFilter\d2vSource\d2vwitch.exe" --output "C:\Users\ojetepelon\AppData\Local\Temp\77bbf7b5091c6f1991fd46cb9acf3a69_853323747.d2v" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_1.VOB" "E:\Dukto\Kenshin 1999\KENSHIN TEMPORADA 1\KENSHIN_VOL1_DVD1\VIDEO_TS\VTS_01_2.VOB"
Video frames seen: 34815
Progressive: 1
Top field first: 34815
Repeat: 0
that looks fine. :/
Cu Selur
I attached a little debug 9 file in the previous post with the report of vapoursynth with DGIndex enabled.
Yeah, but there the d2v file already existed which is why Hybrid did not create it anew an used the old one.
Cu Selur
(06.03.2020, 23:03)Selur Wrote: [ -> ]Yeah, but there the d2v file already existed which is why Hybrid did not create it anew an used the old one.
Cu Selur
I Cleaned temp directory and do a new log.
Quote:Close Hybrid, start Hybrid, load source, enable 'Filtering->Vapoursynth->Misc->Use DGIndex instead of d2vwitch', try preview.
..
Quote:I Cleaned temp directory and do a new log.
Hybrid still didn't create a new file since it assumed the cached file should still exist,...
My guess is that d2witch has some problem with the input, DGIndex might work, in case it also doesn't work there sadly is nothing I can do directly since I can't reproduce the issue and thus can't ast the authors of d2vwitch and DGIndex about it.
-> going to bed now
Cu Selur
(06.03.2020, 23:26)Selur Wrote: [ -> ]Quote:Close Hybrid, start Hybrid, load source, enable 'Filtering->Vapoursynth->Misc->Use DGIndex instead of d2vwitch', try preview.
..
Quote:I Cleaned temp directory and do a new log.
Hybrid still didn't create a new file since it assumed the cached file should still exist,...
My guess is that d2witch has some problem with the input, DGIndex might work, in case it also doesn't work there sadly is nothing I can do directly since I can't reproduce the issue and thus can't ast the authors of d2vwitch and DGIndex about it.
-> going to bed now
Cu Selur
All I can do is give you de input to try to reproduce the error by yourself, I tried to use handbrake and it manage the input ok and start encoding wich is really strange -I dont know if they use vapoursynth or avisynth-.
I closed Hybrid & cleaned the directory before I performed the last debug report so if it don't create a new one I don't know what can I do.
Have a good night.
Handbrake does not use Avisynth or Vapoursynth (you can also tell Hybrid to not use them by setting 'Filtering->Support' to 'No XSynth'.
Quote:All I can do is give you de input to try to reproduce the error by yourself
If you can do that I can do some more testing.
Also try whether it changes anything if you:
a. move the source to a simple path like d:\source\DVD\KENSHIN_VOL1_DVD1\....
b. use another temp folder (i.e. d:\Temp, can be changed under Config->Path)
c. turn off your anti virus and firewall protection and other tools which might interfere with normal file access operations
( d. check if reencoding a normal file instead of a DVD works, just to know that this is a DVD input handling issue)
Cu Selur