Selur's Little Message Board

Full Version: Problems & Questions
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Problems & Questions

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Important Threads

  1. No Audio Track (14 Replies)
  2. Want to help? (0 Replies)
  3. Ubuntu repository - maintained by djcj (108 Replies)
  4. Infos needed to fix&reproduce bugs,.. (0 Replies)

Threads

  1. Random FFmpeg crashes when using Hybrid / Avisynth (12 Replies)
  2. Unable to encode due to lack of "Frame Rate info node" (12 Replies)
  3. NNEDI3Resizer for Avisynth missing option for Prescreener (5 Replies)
  4. LimitedSharpen-Faster-Mod - Avisynth vs. Vapoursynth (2 Replies)
  5. Encoding stops after step 8 (cleanUp) (6 Replies)
  6. Moov Atom (2 Replies)
  7. Offer to add a new FrameRateConverter to Hybrid. (2 Replies)
  8. Hybrid won't start anymore (7 Replies)
  9. Issue when encoding to 60fps (9 Replies)
  10. Is SVT-AV1 encoder implementation a planned feature? (1 Reply)
  11. NVidia Quadro P620 not recognized for hardware encoding (1 Reply)
  12. Downscaling/Resizing to ProRes 444: The Journey Begins (11 Replies)
  13. FilteringModel get->found no field addCustomScriptDeInterlace (5 Replies)
  14. Hybrid frame interpolation works only for 2pass encoding (1 Reply)
  15. Hybrid on Ubuntu 16.04 crashes (5 Replies)
  16. x265 8bit crashes (2 Replies)
  17. yet another strange bug with audio extractions (4 Replies)
  18. Absolute Path to avsinfo not set (6 Replies)
  19. Crf encoding mode in Av1 codec (1 Reply)
  20. Avisynth preview window resize (3 Replies)
  21. osx version (5 Replies)
  22. No Create .stats archive (3 Replies)
  23. 264 is too small (7 Replies)
  24. Hybrid itself closes (1 Reply)
  25. Audio extraction crash (8 Replies)
  26. low processor usage - reason? (3 Replies)
  27. Encoding not using GPU (1 Reply)
  28. Error during encoding (11 Replies)
  29. Hybrid cutting out part of the audio (1 Reply)
  30. Convert MVK to MP4 (2 Replies)
  31. image sequence problem (4 Replies)
  32. DVD source - crash (27 Replies)
  33. somethings very wrong with this file? (6 Replies)
  34. Preset vs Tune (3 Replies)
  35. where is the x264 log saved? (2 Replies)
  36. not working VP9 video (12 Replies)
  37. Telecine content (2 Replies)
  38. Wrong Codec (3 Replies)
  39. BD subtitles not extracted (6 Replies)
  40. Avisynth not working (7 Replies)
  41. Muxing (1 Reply)
  42. 30>60 fps produces huge files (3 Replies)
  43. BD encoding doesn't stop (3 Replies)
  44. graphic card not used anymore (18 Replies)
  45. Outdated SVP-AVS script Error: "Didn't find a 'Frame rate' info node!" (31 Replies)
  46. Encoding question (6 Replies)
  47. Avisynth preview error (1 Reply)
  48. How encode 8bit to 10bit correctly? (8 Replies)
  49. smpte 2094 (26 Replies)
  50. M2V to ProRes - File plays back way too fast (3 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10