03.05.2020, 06:09
03.05.2020, 07:28
seems like trim does not support named parameters.
-> will fix
-> will fix
09.05.2020, 02:58
Another file - is again the same defect.
09.05.2020, 06:28
Code:
LoadCPlugin("C:\PROGRA~1\Hybrid\32bit\AVISYN~1\ffms2.dll")
SetFilterMTMode("DEFAULT_MT_MODE", MT_MULTI_INSTANCE)
# loading source: L:\!_Video\P\!_Single\Erena Sasamiya\[1pondo.tv] [050618_683].mp4
# input color sampling YV12
# input luminance scale tv
Source = FFVideoSource("L:\!_Video\P\!_Single\Erena Sasamiya\[1pondo.tv] [050618_683].mp4",cachefile="C:\Windows\Temp\mp4_bf295c8535f08a4ff29e15a7ad73065a_853323747_1_0.ffindex",fpsnum=60000,fpsden=1001,colorspace="YV12")
# cutting from 2218 to end - WARNING: This might cause synch issues
Source = Source.Trim(2218)
# current resolution: 1920x1080
# filtering
# color modifications
SourceFiltered = Source
SourceFiltered = SourceFiltered.Levels(0,1.00,255,0,212,coring=false,dither=true)
# stacking horizontal for filter preview
SourceFiltered = SourceFiltered.ConvertToRGB32(matrix="Rec709")
Source = Source.ConvertToRGB32(matrix="Rec709")
StackHorizontal(Source, SourceFiltered)
PreFetch(6)
return last
Quote:Trim(clip, int first_frame, int last_frame [, bool pad] )see: http://avisynth.nl/index.php/Trim
Returns a clip starting at first_frame and running up to and including last_frame.
- For example, Trim(3, 5) returns source clip frames 3, 4 and 5.
- Remember, AviSynth starts counting at frame 0.
- If you set last_frame to 0, you will get a clip starting at first_frame and running to the end of the clip.
This should work.
Still the error is:
Quote:Script error: Invalid arguments to function "Trim"-> I'll contact the Avisynth authors,..
Got it you explicitly have to set 0.
-> will fix and send you a link to a new dev version in ~1/2 hour.
Cu Selur
30.05.2020, 00:37
Sorry for the stupid question... where is "Trim" in Hybrid? It's not part of "Cut Support" as I don't see any AviSynth script changes when I enable cut support and enter times for it. Is it a custom filter or something?
30.05.2020, 08:45
Cut Support should add Trim(),... (does here, for Avisynth and Vapoursynth)
Cu Selur
Cu Selur
30.05.2020, 08:57
I had forgotten I rolled back to v2020.02.19.1. Not sure if there were problems with cut support in that version, but when I change back to 2020.05.01.1, it now works.
Sorry for my oversight!
Sorry for my oversight!
30.05.2020, 09:00
That old version did not support adding Trim() for it.
That was added in 2020.05.01.1, see: http://www.selur.de/changelog
Cu Selur
That was added in 2020.05.01.1, see: http://www.selur.de/changelog
Cu Selur