This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

[BUG] LOGO Invalid, not appearing
#1
avisynth-other-logo
Not available
THANK
Reply
#2
"Filtering->Avisynth->Other->Logo" seems to work fine here (see attached image)
"Not available" is not enough of a description to reproduce the issue.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help

Cu Selur


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#3
(14.09.2020, 07:41)Selur Wrote: "Filtering->Avisynth->Other->Logo" seems to work fine here (see attached image)
"Not available" is not enough of a description to reproduce the issue.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help

Cu Selur
THANKS,

but the logo does not appear in the video
Reply
#4
Like you can see in the screen shot, it does here.
-> read the sticky and provide proper details if you need/want help
With the base settings the logo does fade in the first 25 frames,...

Also check whether it does appear in the Avisynth Preview.
Reply
#5
(15.09.2020, 03:43)瑟鲁尔 Wrote: 就像您在屏幕快照中看到的一样,它在这里进行。
->阅读便笺,如果需要/需要帮助,请提供适当的详细信息
。在基本设置下,徽标在前25帧中确实消失了,...

同时还要检查徽标是否确实出现在Avisynth Preview中。
没有出现在Avisynth Preview中

感谢


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#6
Works fine here. (see attached image)
-> Can you share the PNG you try to overlay?

Cu Selur


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#7
(16.09.2020, 07:27)Selur Wrote: Works fine here. (see attached image)
-> Can you share the PNG you try to overlay?
do not understand
But the old version LOGO is normal
Reply
#8
Quote:do not understand
I can not reproduce the issue/problem here.
Here it works.
I need to reproduce the problem to know how to fix it.

My guess is:
It might be a problem with the png you use as logo.
So I asked: Can you share the png? I would like to try to reproduce the issue with that png.

Quote:But the old version LOGO is normal
Sadly that does not hold any useful information.

Cu Selur
Reply
#9
(17.09.2020, 07:45)瑟鲁尔 Wrote:
Quote:不明白
我需要在此
工作。
我需要重现此问题才能知道如何解决它。

我的猜测是:
造成徽标的png可能有问题。
所以我问:可以分享png吗?我想尝试重现该png的问题。

Quote:但是旧版LOGO是正常的
遗憾的是,它不包含任何有用的信息。

铜浆
谢谢


Attached Files Thumbnail(s)
   
Image(s)
   
Reply
#10
33333.png works fine here. (properly fading in over the first 25 frames and fading out over the last 25frames)
22222.png fails with:
Avisynth preview error: -> Import: unable to locate "����" (try specifying a path), error=0x2
only real difference I see is that the bit depth of 22222.png is reported as 32bit and the bit depth of 33333.png is reported as 24bit.
Opening the file in an image editor, saving it with a bit depth of 24bit instead of 32bit and the new file works with the filter.
-> seems like the filter does not support 32bit pngs

Cu Selur
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)